Kaj mi govorijo moje sanje?

Naj vaše telo razloži vaše sanje

Noč, tema, luna, zvezde, … topla postelja, … spanje … sanje …

Sanje so skrivnostna potovanja naše zavesti v skrivnostne, nenavadne ali neobičajne kraje in prostore, kjer ne veljajo zakoni budnega življenja. Lahko letimo, poskakujemo visoko v nebo, smo v trenutku na drugem kraju, srečujemo osebe in bitja, ki jih poznamo ali jih še nikoli nismo videli. Doživljamo in delamo stvari, ki si jih v budnem stanju ne bi upali, si ne bi drznili, so moralno sporne, ….

…. Prebujenje v svet trdnosti, v svet naravnih zakonov, … potisne naše sanje v pozabo, v predalček »ne vam kaj naj s tem«. Do večera, do noči, dokler ne gremo spat. Potem spet odidemo v drug svet …. in … morda spet sanjamo.

Se morda sprašujete, zakaj so vaše sanje tako realistične? In kaj pomeni, ko sanjate o nekom? Kaj pomeni če v sanjah padate? Kaj pa ponavljajoče se sanje?

Če vas zanimajo sanje ste zagotovo v rokah že držali sanjsko knjigo in iskali pomen in razlago svojih sanj. Kasneje ste morda prebirali različne teorije o razlagi sanj in morda opazili, da se med seboj razlikujejo in podajajo protislovne razlage.

Potem zagotovo tudi poznate občutek  »to ni to«. Nekaj v meni ni zadovoljno, ni potešeno.

Vas še vedno zanimajo vaše sanje? Ali čutite, da so vaše sanje pomembne za vas? Si želite razumeti, kaj vam sanje sporočajo? Ste že poskušali razlagati sanje in ste bili neuspešni?

Če ste pripravljeni še enkrat poskusiti, prinesite SVOJE SANJE.

Pogledali bomo kaj so sanje in proces priprave in vprašanja iz obstoječih teorij, ki sanjaču pomagajo v procesu razlage. Naučili se bomo prepoznavati kako se telo odziva na ta vprašanja in razlikovati katero  vprašanje bo omogočilo, da se sanje odprejo in se nam razkrijejo. Delali boste s SVOJIMI SANJAMI.

KDAJ ponedeljek 14. november 2022 ob 19 uri
KJE  v udobju vašega naslanjača (Zoom soba)
CENA 20 EUR
TRAJANJE 2,5 uri.
PRIJAVE do 10.11.2022 na mateja@puncica.si
INFORMACIJE mateja@puncica.si;031 670 321
Categories: Fokusing, Življenje