Skupine

Kako raste mamica

skupina za mlade mamice z dojenčki (na porodniškem dopustu)

Prebiranje knjig, različne delavnice, šole za mlade starše, poznavanje družin z otroci,…. nič od tega nas ni pripravilo na izkušnje, ki smo jih deležne po rojstvu otroka. Preseneti nas, kako zelo globoko se nas dotakne vsaka izkušnja ob otroku: nežno sesanje, boleče odtegovanje; ljubeči nasmehi, glasno jokanje; ….., prav tako pa tudi izkušnje z ljudmi, ki so bili že prej del našega življenja (partner, starši, otroci, …).

Preberi več …

Ženska sem

skupina za ženske (dekleta, žene, matere in babice)

Nikoli ni prezgodaj, nikoli ni prepozno, da začutite SEBE, da začutite svoje OTROKE, da začutite svoje VNUKE, da si dovolite BITI ŽENSKA.
Na pot svoje ženskosti smo se podale že zelo, zelo zgodaj… Svojo ženskost smo prinesle na ta svet… Potem pa smo se začele »učiti«, kaj pomeni biti ženska. Naučile smo se, kaj pomeni biti ženska ob naši materi, ob očetu, kaj pomeni biti ženska ob moškem, ob otroku, …

Preberi več …

Skupine so terapevtske in zaprtega tipa. Terapevtska skupina poteka v osmih srečanjih, enkrat tedensko od 90 do 120 minut. Dan in ura srečanja skupine se ne spreminjata iz tedna v teden. Pogoj za vključenost v skupino je prostovoljna odločitev ter sposobnost rednega udeleževanja srečanj. Zaradi dogovora o zaupanju (kar prinesem in dobim na skupini ostane le izkušnja skupine) skupina omogoča varen in zaupen prostor rasti in (samo)spoznavanja.