Učenje fokusinga – v živo

V času tečaja se učimo, kako zaupati sporočilom telesa, vstopati v svoje globine ter se zanesti in prepustiti notranji modrosti v nas samih. Naučimo se prisluhniti svojemu telesu in prepoznavati vsa njegova sporočila. Spoznavamo sebe v vseh svojih delih, brez da bi jih sodili. Tekom učenja razvijamo spoštljiv, potrpežljiv in sprejemajoč odnos do svojih notranjih procesov ter do oseb v skupini in njihovih procesov. Naučimo se poslušati in slišati, kaj nam telo pripoveduje.

Zagotavljam vam, da po izkušnji fokusinga doživljanje sebe in sveta ne bo več enako.

Za začetno učenje fokusinga predhodno znanje in izkušnje niso potrebne. Možnost skupinskega ali individualnega učenja fokusinga.

Pomembno se je zavedati, da je fokusing notranji odnos (odnos do sebe znotraj sebe); izkustveni in ne razumski proces. Fokusing je čudovito orodje za samopomoč. Na tečaju prve stopnje se naučite samostojno fokusirati ter spremljati fokusing partnerja, ne boste pa sposobni voditi, niti učiti postopka fokusinga.

Učenje poteka v obliki tečaja, ki je predpisan z določenim številom ur.

Struktura: 6 lekcij (ob sobotah) enkrat mesečno. Čas med lekcijami je namenjen vadbi po navodilih učitelja ter procesiranju pridobljenih vsebin. Po vsaki lekciji ima vsak udeleženec eno individualno srečanje z učiteljico fokusinga.

Po zaključeni prvi stopnji učenja fokusinga lahko učenje nadaljujete na drugi stopnji, po zaključku katere, lahko aplicirate fokusing tudi v svoje delo.

Kdaj …………….. Zbiramo prijave.
Z novo skupino začnemo 9. oktobra 2021.
2. lekcija 13. november 2021
3. lekcija 4. december 2021
4. lekcija 8. januar 2021
5. lekcija 5. februar 2021
6. lekcija 12. marec 2021
Kje ……………..

 

Gregorčičeva 23, Ljubljana

 

Cena …………….. mesečno plačilo:
150,00 EUR

za prijave do 15.9.2021 nudimo 20% popusta:
Prihranite 180,00 EUR in plačate 720,00 EUR namesto 900,00 EUR.

enkratno plačilo (do 30.9.2021):
nudimo 30 % popusta:
Prihranite 270,00 EUR in plačate le 630,00 EUR.

 

Učenje fokusinga bo vodila strokovnjakinja za fokusing Mateja Katona, certificirana učitejica fokusinga pri Mednarodnem inštitutu za fokusing iz New Yorka, ZDA (The International Focusing Institute).

Če ste negotovi in fokusinga še ne poznate in bi si želeli fokusing proces najprej izkusiti vam ponujam INDIVIDUALNO FOKUSING SREČANJE (zoom; 50 min), ki vam ga ob prijavi na izobraževanje PODARIM.

Za prijave in natančnejše informacije se obrnite na Matejo Katona tel. 031 670 321 ali mateja@puncica.si.

Categories: Fokusing