Učenje fokusinga je primerno za vse

V času tečaja se učimo, kako zaupati sporočilom telesa, vstopati v svoje globine ter se zanesti in prepustiti notranji modrosti v nas samih. Naučimo se prisluhniti svojemu telesu in prepoznavati vsa njegova sporočila. Spoznavamo sebe v vseh svojih delih, brez da bi jih sodili. Tekom učenja razvijamo spoštljiv, potrpežljiv in sprejemajoč odnos do svojih notranjih procesov ter do oseb v skupini in njihovih procesov. Naučimo se poslušati in slišati, kaj nam telo pripoveduje.

Zagotavljam vam, da po izkušnji fokusinga doživljanje sebe in sveta ne bo več enako.

Za začetno učenje fokusinga predhodno znanje in izkušnje niso potrebne. Možnost skupinskega ali individualnega učenja fokusinga.

Pomembno se je zavedati, da je fokusing notranji odnos (odnos do sebe znotraj sebe); izkustveni in ne razumski proces. Fokusing je čudovito orodje za samopomoč. Na tečaju prve stopnje se naučite samostojno fokusirati ter spremljati fokusing partnerja, ne boste pa sposobni voditi niti učiti postopka fokusinga.

Učenje poteka v obliki tečaja, ki je predpisan z določenim številom ur.

Struktura: 6 lekcij (ob sobotah) enkrat mesečno. Čas med lekcijami je namenjen vadbi po navodilih učitelja ter procesiranju pridobljenih vsebin. Po vsaki lekciji ima vsak udeleženec eno individualno srečanje z učiteljico fokusinga.

Po zaključeni prvi stopnji učenja fokusinga lahko učenje nadaljujete na drugi stopnji, po zaključku katere, lahko aplicirate fokusing tudi v svoje delo.

Kdaj …………….. Zbiramo prijave.
Izobraževanje je v teku.
Ob zadostnem številu prijav začnemo z novo skupino 18. januarja 2020, drugače pa 10. oktobra 2020.

Kje……………..

Gregorčičeva 23, Ljubljana


Cena ……………..mesečno plačilo:
150,00 EUR

za prijave do 20.12.2019 nudimo 20% popust.
Prihranite 180,00 EUR in plačate 720,00 EUR namesto 900,00 EUR.

enkratno plačilo:
nudimo 30 % popusta:
Prihranite 270,00 EUR in plačate le 630,00 EUR.


Prvo stopnjo fokusinga lahko poučuje strokovnjak za fokusing oziroma fokusing učitelj, ki je certificiran pri The International Focusing Institute v New Yorku, ZDA (TIFI).

12. oktobra 2019 smo že pričeli z izobraževanjem za osnovno stopnjo fokusinga v skupini.

Za prijave in natančnejše informacije se obrnite na Matejo Katona tel. 031 670 321 ali mateja@puncica.si.

Categories: Fokusing